dijous, 6 de març del 2008

Benvolguts!

Hola!
Aquest és el meu primer bloc i bé, me'n vaig sortint!
Espero que aquesta assignatura ens serveixi per aprendre nous coneixements sobre la matèria i en un futur (esperem no molt llunyà), poguem posar-ho tot en pràctica amb els infants.
Ja portem unes classes, hem tractat:
1. El Bloc, una eina personal per compartir informació. Si en voleu crear un podeu anar a: http://www.blogger.com/
2. El Wiki, és un lloc web on la informació pot ser editada per qualsevol usuari. Per tan, es pot crear, modificar i borrar la informació de manera ràpida i fàcil. Un exemple del que es pot fer, ho podem trobar a la següent direcció:http://www.dotsub.com/ on a continuació, buscarem la paraula clau: "wiki in plain english".
3. Maneres de guardar la informació: En carpetes, al bLink o en una unitat de xarxa.
4. La diferència entre sistema operatiu i les seves aplicacions.Un exemple de sistema operatiu és el Windows XP i una aplicació podria ser el Word. Cada aplicació té una extensió; un exemple (continuant amb el Word) seria: .doc
5. Què és el bLink, i les seves característiques. http://fund.blanquerna.url.edu/bLink/mapablink.html
6. Hem analitzat diferents experiencies escolars, com la pissara digital, explicar contes amb Power Point.. Per veure les diferents experiències, hem d'anar a: http://www.xtec.cat/perfils/ i http://www.tv3.cat/pprogrames/bitabit/bitabitSeccio.jsp?seccio=bitaula&pagina=1&tipus=arxiu i allà, buscar el video que ens interessi.
Això és tot de moment.
Ciao!*